Booking av akebakke for skoler, barnehager og bursdager

Postet av Larvik Ski den 15. Des 2021

Av smittevernshensyn har styret i Larvik Ski besluttet at kun én barnehage eller skole kan benytte akebakken samtidig. Dette fordi vi har erfart at det er vanskelig å overholde avstandreglene (i skiløypene er ikke avstand en tilsvarende utfordring)

Vi hadde ved fjorårets sesong en kalender som viste oversikten over aktiviteter. Denne er nå åpen igjen:

https://www.larvikski.no/profile/calendar?uid=1103355196 (trykk på link). 

For å booke tid ta kontakt med Larvik Ski på e-post: nestleder@larvikski.no eller Sindre Tanum på mobil: 90 73 98 45, så skal vi svare så raskt vi kan. Men det kan nok være fornuftig å være tidlig ute. Ikke hold av mer tid enn nødvendig og maksimalt 3 timer. 


Dersom det er flere i bakken enn kalenderen viser, vær vennlig å ta hensyn og finn gode løsninger sammen :-)

Kalenderen viser også Larvik Skis egne treningstider. I disse tidsrommene er hele løypenettet i bruk, så vis hensyn, og hold avstand. Larvik Ski vil fremover preparere anlegget i helgene og tirsdag og torsdag ettermiddag, men dette avhenger av vær og føreforhold. Ved besøk av grupper og bursdager tar vi 500 pr. gang (inkludert parkering).

Vi oppfordrer alle til å benytte Vipps ved bruk av anlegget: #86215 (Larvik Ski parkering). Alt i anlegget driftes på dugnad og vi har behov for disse midlene for å opprettholde og videreutvikle tilbudet. 


Vi ønsker alle en skikkelig fin dag i akebakken eller i skiløypene!


Snøproduksjon UTD Snøpark

Postet av Larvik Ski den 2. Des 2021

Kulden har kommet og vi er i full gang med snøproduksjon på stadion!  Snøkanonene går for fullt, så lenge kulden, vinden og strømprisene er med oss (vi har sett oss nødt til å stenge av under de verste periodene). 

Vi synes det er fantastisk at mange allerede spør oss om bruk av akebakke, grillhytte og skiløyper. Her kan det bli mye skileik i vinter! 

Samtidig er det viktig å gjøre oppmerksom på at alle må holde seg unna vannslanger, kabler og snøkanoner. All leking og skigåing over/rundt kabler og flytting av utstyr er forbudt.


Larvik Ski vil gi beskjed på hjemmesiden og på Facebook når vi er klare for å ta imot besøk av skoleklasser, barnehager, bursdager og lignende.  

Snøen vi produserer nå skal danne grunnlaget for en god "såle" av snø og vil doseres ut så fort dette er hensiktsmessig.  

Det ligger en stor dugnadsinnsats rundt snøproduksjon og opprettholdelse av anlegget. Dette kommer små og store til gode. Spesielt utfordrende er det når strømprisene er som de er. Vi setter derfor stor pris på alle bidrag. Bruk gjerne Vipps #86215. 

Bestilling av Larvik Ski treningstøy

Postet av Larvik Ski den 8. Okt 2021

Årets kolleksjon er klar! Kjøp Larvik Ski treningstøy nå!

LarvikSki webshop er nå åpen! Her får du høykvalitets treningsklær til en god pris. Med årets kolleksjon er du garantert en god treningsopplevelse!
Trykk på linken nedenfor for å se hele kolleksjonen og for bestilling:  


Går du deg vill og trenger teamkode? Bruk: larvikski2021


Trenger du hjelp til å velge størrelser, trykk her: Fitle (trimtex.no) 


Ny løypemaskin - vi trenger din støtte

Postet av Larvik Ski den 7. Okt 2021

Larvik Ski ønsker å anskaffe en ny løypemaskin før årets sesong. Løypemaskinen skal preparere løyper i marka og på stadion. Ønsker du eller din bedrift å bidra, så ber vi deg ta kontakt med oss. 

Mvh

Larvik Ski
Løypekart barmarkskarusell 2021

Postet av Larvik Ski den 6. Sep 2021


Barnehage og 1. klasse (markert gult) løper samtidig. Foreldre er hjertelig velkommen til å være med. ca. 450 meter

2. klasse og 3. klasse løper løype markert med blått. ca. 750 meter.4. Klasse og 5. klasse Rød løype. 1 runde. ca. 1 km

6. klasse og 7. klasse. Rød løype. 2 runder. ca. 2 km

8. klasse og eldre. 3 runder. ca. 3 km.


Spørsmål? Ta kontakt med Sindre Tanum (nestleder@larvikski.no)
Bli med på høstens dugnad!

Postet av Larvik Ski den 5. Sep 2021

Vintersesongen nærmer seg (selv om det kanskje ikke føles sånn om dagen)! Vi er i gang med forberedelser og inviterer alle som har mulighet til litt ulike dugnader! 


Dugnad på UTD Ski Stadion på Sky 9/9 og 16/9. kl. 17.30. Vi arrangerer dugnad på stadion disse dagene og håper dere kan stille en av dagene. Oppdragene som skal utføres er bla rydding av stadion og kanter rundt, maling av pumpebua , rensing av grøfter og noen snekkeroppdrag. Vi stiller med maleutstyr. Ta gjerne med ryddesag, motorsag og spisspade om noen har (for det er vel ingen som har en gravemaskin tilgjengelig?) 


Dugnad barmarkskarusell på Sky 21/9, 28/9 og 5/10. Oppmøte klokken17.30 Trenger litt hjelp til løypavakt, utdeling av startnummer, kiosk, etc. 


Lyst til å være med? Gi beskjed til dugnadsansvarlige Anders Johansen (styremedlem1@larvikski.no). 


Innkalling til Årsmøte i Larvik Ski - MØTET BLIR DIGITALT

Postet av Larvik Ski den 4. Mai 2021

Innkalling til årsmøte i Larvik Ski 2021

Styret innkaller herved til årsmøte i Larvik Ski 


Årsmøtet avholdes 2juni 2021 kl. 1900 i gapahuken på UTD snøpark. Dersom det innføres smittevernstiltak som begrenser muligheten for et fysisk møte, vil møtet gjennomføres digital på Teams. 


Det vil sendes ut informasjon om dette i forkant.  Saker som et medlem ønsker behandlet på årsmøtet, må sendes styret senest 19. mai 2021 til leder@larvikski.no.  


Fullstendig sakliste med alle saksdokumenter vil bli gjort tilgjengelig for medlemmene senest én uke før årsmøtet på www.larvikski.no 


For å ha stemmerett og kunne velges til verv  man ha vært medlem av Larvik Ski i minst én måned, fylle minst 15 år i det kalenderåret årsmøtet avholdes, og ha gjort opp sine økonomiske forpliktelser til Larvik Ski. Alle medlemmer har uansett møterett, talerett og forslagsrett. 


For mer informasjon om årsmøte samt regler om stemmerett, valgbarhet, forslagsrett mv., se Larvik Skis lov på www.larvikski.no. Ved spørsmål som gjelder årsmøtet, kan styreleder Even Widerøe Kristoffersen kontaktes på e-post leder@larvikski.no 

 
Velkommen til årsmøte! 


Med vennlig hilsen 
Bli medlem av Larvik Ski!

Postet av Larvik Ski den 18. Feb 2021

Det er mange som koser seg i skiløypene og i akebakken på stadion. Flere er også med på treningene våre. Dette synes vi er kjempemorsomt! 

Vi har treningsgrupper for alle aldre og nivå. Felles for alle er:

  • Treningsglede
  • Utvikling og mestringsfølelse
  • Samhold og lagfølelse
  • Sunn idrett og idrettsforståelse 

Og, ikke minst har vi det gøy med utendørsaktivitet! Vi er en klubb med plass for alle. Både de som vil konkurrere og de som først og fremst vil være aktivitet for trivsel og helsegevinst. 


Bli medlem av Larvik Ski - Trykk her!


Som medlem av klubben støtter du aktiviteter, løypekjøring og snøproduksjon. Om man er med på trening og etterhvert kanskje ønsker å gå et renn må man ha et medlemskap. Man blir da også knyttet opp mot Min Idrett, hvor du kan:

  • Melde deg på skirenn, kurs og andre aktiviteter
  • Registrere din familie og gjøre de samme operasjonene for hele familien
  • Se hvilke funksjoner og verv som er registrert på deg (og, din familie)
  • Betale for dine lisenser og skrive ut lisenskort


Ta gjerne kontakt med oss ved spørsmål! Trykk her

Bli medlem av Larvik Ski - Trykk her!

Velkommen til oss i Larvik Ski!


Nytt leietoalett på parkeringsplassen

Postet av Larvik Ski den 11. Feb 2021

Vi har nå fått på plass et nytt leietoalett på parkeringsplassen over veien for skistadion. Vi håper dette kan være til glede for alle sammen! 


Toalettfasilitetene får vi dessverre ikke betalt med dugnadstimer, så vi tar 20 kroner pr. besøk. Dette dekker ikke leiekostnaden, men er med å bidra. 

VIPPS // 86215

Kos dere på stadion!
Telenorkarusellen 2021 - AVLYST

Postet av Larvik Ski den 6. Feb 2021

OPPDATERING: AVLYST PGA. KORONA RESTRIKSJONER.

Larvik ski arrangerer skikarusell tirsdag 9. mars kl.18 på UTD Larvik skistadion

Dette blir en forlengelse av årets skikarusell som har vart hele februar. Det blir enkeltstart for de påmeldte.


Avgift 200kr pr deltager. For de som allerede har betalt og gått årets Telenorkarusell på egenhånd, er rennet gratis.
Meld deg på med Vipps til 15135 og noter ned navn og alder på den som skal gå.


Koronarestriksjonene gir plass til maks 100 påmeldte på arrangementet og hver deltager kan ha med maks 1 ledsager. Premiering etter målgang.

Det blir kiosksalg og god stemning.


Velkommen!


Fra tidligere:

Årets skikarusell går du på UTD-Snøpark, Larvik Ski! Se informasjon nedenfor:
Viktig informasjon til alle skoler og barnehager som planlegger organisert aktivitet i akebakken på UTD Larvik snøpark

Postet av Larvik Ski den 25. Jan 2021

For å begrense koronasmitte, har styret i Larvik Ski besluttet at kun én barnehage eller skole kan benytte akebakken samtidig i skoletiden kl 0800-1400. Dette fordi vi har erfart at det er vanskelig å overholde avstandreglene. I skiløypene er ikke avstand en tilsvarende utfordring, så her ser vi ikke noe behov for en slik begrensning.

Fra i dag er det nødvendig å bestille tid for alle som ønsker å benytte akebakken i skoletiden. På våre hjemmeside ligger en oppdatert kalender som viser hvilke skoler/barnehager som har planlagt aktivitet i akebakken: https://www.larvikski.no/profile/calendar?uid=1103355196

For å bestille tid ta kontakt med Larvik Ski på e-post post@larvikski.no, så skal vi svare så raskt vi kan. Men det kan nok være fornuftig å være tidlig ute. Ikke hold av mer tid enn nødvendig, og maksimalt 3 timer. 

Dersom det er flere i bakken enn kalenderen viser, vær vennlig å ta hensyn og finn gode løsninger sammen :-)

Kalenderen viser også Larvik Skis egne treningstider. I disse tidsrommene er hele løypenettet i bruk, så vis hensyn, og hold avstand.

Larvik Ski vil fremover preparere anlegget fast i helgene og tirsdag og torsdag ettermiddag. Dersom det er svært hardt og dårlige forhold vil vi også forsøke å preparere.

Skoler og barnehager i Larvik kommune kan benytte anlegget til Larvik Ski uten å betale avgift. 

Vi håper på forståelse for dette tiltaket, og ønsker alle en fin dag i bakken!

Lyst til å være med på skitrening?

Postet av Larvik Ski den 11. Jan 2021

Synes du det er moro med snø og skileik? Har du lyst til å være med på skitrening? Vi håper det! Når vinteren er på sitt beste, slik som den er nå, er det mye å hente på å være med. Fokus på mestringsfølelse på ski!


Se nærmere informasjon øverst på menylinjen, eller øverst til venstre om du er på mobil.  


Vi har 4 ulike treningsgrupper: 

Gul gruppe er for deg i 1. og 2. klasse. Her har vi pga. corona-restriksjoner bestemt at vi har første trening i 2021, den 19. januar, klokken 18.00. Følg med her for oppdatert informasjon: https://www.facebook.com/groups/1109828329093526


Rød gruppe er for deg i 3., 4. og 5. klasse. Hovedtreninger tirsdager mellom 18.00-ca. 19.00. Følg med her for oppdatert informasjon: https://www.facebook.com/groups/943021729109803


Yngre Rekrutt (6. og 7. klasse) og Rekrutt (12 år og oppover) trener ofte sammen. Også disse har hovedtreninger på tirsdager. Følg med her for oppdatert informasjon: https://www.facebook.com/groups/675415822520673


Enten det er første gang med skitrening eller du har vært med før og vil prøve deg igjen, så er du hjertelig velkommen! 

Kontaktinformasjon til trenerne på de ulike gruppene finner du under fanen "treningsgrupper".

Informasjon rundt åpning av UTD Snøpark 09.01

Postet av Larvik Ski den 8. Jan 2021

Dette har vi ventet på! Snøkanonene har nå gått for fullt en uke i strekk. Fra lørdag 09.01 vil det være mulig for publikum å ake og gå på ski. Vi gleder oss til å ta i bruk UTD Snøpark! 

Arbeidet med å dosere ut snø fra snøhaugene er godt i gang og en provisorisk runde på rundt 600 meter er kjørt opp med ATV`en. Helt kurant for skøyting. Vår helt nye akebakke kan akes i og grillhytta kan benyttes. 

Samtidig vil vi produsere snø også på lørdag (09.01). 

VIKTIG: Vi gjør oppmerksom på at alle må holde seg unna vannslanger, kabler og selve snøkanonene. All leking og skigåing over kabler eller flytting på utstyr er forbudt

Det ligger en stor dugnadsinnsats rundt produksjon av snø. Dette kommer små og store til gode. Vi ønsker at anlegget skal brukes til sunn idrett og utendørsglede for alle i nærmiljøet. Vi setter derfor stor pris på alle bidrag ifbm bruk av anlegget. Dette bidrar til at vi kan opprettholde tilbudet på en slik måte vi ønsker (alle bidrag går uavkortet til å opprettholde tilbudet). 

Parkeringsavgift og løypeavgift (50 kroner) er obligatorisk. NB: medlemmer betaler dette i årsavgiften. Se etter parkeringsskilt, ikke parker rett ved skiløypa på jordet nedenfor akebakken/grillhytta. Bruk Vipps #86215.

Larvik Ski drives på dugnad, vi oppfordrer alle til å gi et lite bidrag ved bruk. Alt blir mottatt med stor takk. Din støtte er helt nødvendig for å kunne opprettholde ski/ake-fasiliteter! Bruk Vipps #86215 

Bli gjerne medlem av Larvik Ski! Følg linken for medlemskap: https://medlemskap.nif.no/UserRegistration/ParentOrChild/456238

Vi gleder oss til en snøfylt vinter sammen med dere!

Årets første skitrening - på (kunst) snø!

Postet av Larvik Ski den 7. Jan 2021

Rød gruppe, Yngre rekrutt og Rekrutt trente tirsdag 5. januar under flotte forhold på stadion. NB: Gul gruppe har av smittevernhensyn foreløpig oppsatt første trening 19. januar. 


Bård Haga kjørte opp en sløyfe med ATVen på den delen av stadion der det er produsert mest snø, og dette var mer enn nok til å gi godt og vel 20 barn og unge en flott treningsøkt.  


Snøkanonene har nå gått mer eller mindre kontinuerlig siden søndag kveld - og haugene med snø blir både større og flere. Spesielt Espen Rustad og Asbjørn Brathagen har stått på sent og tidlig - og, vi i Larvik ski er svært takknemlig for alle arbeidstimene som legges ned, både av dem og av andre.  Klubben er avhengig av frivillige til å delta i snøproduksjon, så om noen ønsker å bidra eller kjenner noen som de tror kan bidra er det bare å gi beskjed til oss. 


Ta kontakt med Larvik Ski på Facebook eller her send en e-post til: leder@larvikski.noFull fart i ny akebakke!

Postet av Larvik Ski den 3. Jan 2021

Nytt år og nye muligheter! Det har så langt vært lite snø i Larvik, men første nyttårsdag kom det noen få centimeter med snø som ble liggende. Kanskje ikke nok til å gå noe særlig på ski, men det har likevel vært full aktivitet i den nye akebakken vår!

Både små og store har i dagene etter nyttår tatt turen til stadium for lek og moro. Dette forteller oss at investeringen av ny akebakke absolutt fanger nærmiljøets interesse. 

Samtidig meldes det om minusgrader fremover. Dette betyr at vi kan sette i gang med snøproduksjon. I tillegg til dette ser det ut til at vi også kan få et ordentlig snøfall utover i uken. Dette lover godt for resten av sesongen.  

Larvik Ski har et stort behov for hjelp til produksjon av snø. Det er noen få ildsjeler som gjør en stor jobb, men vi trenger flere. Nødvendig opplæring vil bli gitt - så ikke nøl med å kontakte oss (leder@larvikski.no) eller via våre facebooksider.