Stavern rulleskifestival er avlyst

Postet av Larvik Ski den 4. Sep 2017

På grunn av at antall påmeldte er svært mye lavere enn forventet, ser vi oss nødt til å gå til det ubehagelige skrittet å avlyse årets Stavern rulleskifestival. Med så få deltakere påmeldt i klassene ville det sportslige utbyttet bli kraftig redusert. Vi har i tillegg lagt opp til et stort arrangement med en stor dugnadsgjeng som står klare, men ser at vi med det påmeldte antallet vil gå med underskudd. Dermed ble konklusjonen enkel å trekke. Vi beklager de ulempene dette vil påføre de som allerede er påmeldt og hadde gledet seg til en spennende festival. 
Strålende Bibo rulleskifestival for våre utøvere

Postet av Larvik Ski den 20. Aug 2017

Bibo rulleskifestival ble arrangert av Ivrig IL søndag 20. August. Deler av rennet hadde status som kretsmesterskap. Fra Larvik ski deltok 12 utøvere. Og for ett KM det ble for Larvik ski. Hele fire stykker ble kretsmester denne dagen. Ida Sørensen (J14), Lukas Jordbru (G16), Ida Elise Onsøien (K17) og Jonas Fridlund (M18) klatret alle sammen opp på toppen av seierspallen. Disse vant i tillegg til KM også bakkesprinten som ble arrangert tidligere på dagen.

Marius Lie Sørensen fikk sin skikkelige debut som skiløper, da han fikk være med på sitt første kretsrenn. Og debuten gikk selvsagt strålende! Storesøster Ingrid var ikke snauere enn at hun vant begge sine renn i J11. Familien Oksefjell Onsøien stilte med hele fire løpere til start og måtte være den familien som var best representert, mens familien Sølvik stilte med to utøvere. I G14 var Daniel med, og gjorde en flott innsats!


Flotte resultater i avslutningshelga på Gålå

Postet av Larvik Ski den 2. Apr 2017

Sesongen for junior og senior ble avlsuttet med NM del 2, inkludert junior-cup finale på Gålå i helga.

Larvik ski markerte seg nok en gang sterkt med solide resultater gjennom hele helga! Vebjørn Hegdal viste nok en gang at han er Norges beste junior med å vinne fredagens 10 km fristil, og banket til i søndagen finale med soleklar seier, med nesten ett minutts margin. Vebjørn tok dermed også Norges-cup tittelen sammenlagt! Det er solid i en sesong som har vært ganske tung mtp. skader! 

Jonas Fridlund gjorde karrièrebeste i helga med 12 plass på fredag, og fulgte opp en strålende 15 plass i finalen. Håkon Kolderup ble nummer 44 på fredag og 34 i finalen. Brage Bø ble nummer 25 på fredag og 34 i finalen. Vi er strålende fornøyd med å ha hele fire utøvere i norges cupfinalen for juniorer!

På seniorsiden stilte Sivert H. Bergan og ble nummer 82 av 448 fullførte deltakere! På lørdagens femmil fikk Sivert det litt tyngre og endte til slutt på 116. plass.

Morro er det også å se at naboklubben vår Nanset Ski leverer knallbra med Andrine Harriet Fremstad som tok en strålende flott 2. plass i norges cup finalen!  
TV-cup med tre Larvik ski vinnere

Postet av Larvik Ski den 19. Mar 2017

Telemark-Vestfold cup ble avsluttet med en minitour  Borgen skistadion i helga, og hele tre stykker fra Larvik ski vant sin klasse sammenlagt! Cupen består av seks renn i løpet av sesongen og det er første gang Larvik ski har flere sammenlagtvinnere i samme sesong. Lukas gjentok bedriften fra i fjor, mens Håkon og Ebba tok sine første sammenlagtseiere.

Første plass:
Lukas Jordbru, G15
Ebba Andresen J16
Håkon Kolderup M17

Andre plass:
Ida Lie Sørensen, J13
Jonas Fridlund, M17

Tredje plass:
Astrid Bø, J15
Ida Elise Onsøien, J16

Alle fikk hvert sitt par Bjørn Dæhlie staver.

Klubbmesterskap/Avslutning på skisesongen

Postet av Larvik Ski den 17. Mar 2017


Tirsdag 21.03 arrangerer vi klubbmesterskap kombinert med avslutning for sesongen.

Løypelengder:
G/J 8-10 år: 1 km, går vanlig løypa, men ikke over jordet forbi skolen. En fellesstart ca 18:00
G/J 11-12 år: 2 km, går vanlig løype, men snur under monsterbakken. En fellesstart ca 18:15
G/J 13-14 år: 2,5 km, går en runde i hele løypa. En fellesstart ca 18:30
G/J 15 og eldre: 5 km, går to runder i hele løypa. Starter sammen med 13-14 år.

Påmelding fra klokka 17:00 i garasjen, påmeldingsavgift er 50,- Etter klubbmesterskapet blir det en samling rundt gapahuken, med grilling og premieutdeling. Larvik ski står for maten, så dere trenger ikke å ha med noe.

Vel møtt alle sammen
Hilsen styret i Larvik ski.
Hovedlandsrennet 2017

Postet av Larvik Ski den 6. Mar 2017

Hovedlandsrennet er en skifest hvor mesteparten av landets langrennsløpende 15-16 åringer treffes. Fokus er både miljø samt å få målt krefter med både kjente og ukjente. Årets hovedlandsrenn gikk på Tolga i Hedmark i perioden 03.03 til 05.03.  Arrangørene hadde virkelig stelt istand en flott skifest, og hele bygda stillet opp med en fantastisk dugnadsånd og sørget for en uforglemmelig opplevelse for både utøver og arrangør.

Larvik ski hadde leid ett hus i gangavstand til stadion, og vi trodde vi var en av få som hadde klart det, men ryktet forteller at hele 800 stykker bodde omtrent like nærme, eller nærmere stadion enn oss!

Larvik ski hadde fem deltagere: Ida Sofie, Ida Elise, Astrid, Lukas og Ebba

Fredag var det distanserenn fristil som stod på programmet, og Ebba klinket til med sesongens beste løp sålangt og gikk inn til en flott 9. plass!

Lørdag var det sprint klassisk, hvor to stykker fra Larvik ski klarte å ta seg videre fra prolog. Astrid og Ida Elise gikk inn til hhv. 20 og 18. plass i prolog, men ble dessverre slått ut i kvartfinalen.

Søndag var det stafett, og da går utøvere på kretslag og representerer krets. Ebba var tatt ut på førstelaget, og gikk en feiende flott sisteetappe og gikk laget inn til en 5. plass.

Ikke alle var like fornøyde med egne prestasjoner iløpet av helga, men det tok alle sammen igjen med flott sosialt samhold!

Foto: Eivind Moen

Foto: Synne Solli Nygjelten


Foto: Ranghild Bjørnerheim Hynne

Foto: Eivind Moen

Foto: Anne Maren Røseplass

Foto: Eivind Moen

Foto: Anne Maren Røseplass

Foto: Anne Maren Røseplass

Foto: Anne Maren Røseplass

Foto: Eivind Moen

Foto: Synne Solli Nygjelten

Strålende Larvik ski resultater også på seniornivå!

Postet av Larvik Ski den 27. Feb 2017

I helga var det U23 NM på Åsen. Dette er norsk mesterskap for til og med 23 år. Larvik ski stilte med to utøvere som virkelig gjorde det bra!

Vebjørn Hegdal sikret seg sin første seniormedalje ved å bli nummer tre, mens Sivert H. Bergan gikk inn til en strålende 15. plass. 
Flotte Larvik ski resultater i KM

Postet av Larvik Ski den 17. Feb 2017

I flotte vinterlige omgivelser arrangerte Oseberg skilag og Stokke henholdsvis KM sprintstafett og KM fristil lang i Storås.

Ebba Andresen tok sin første individuelle KM-tittel da hun gikk til topps i J16 på KM-lang. Vebjørn Hegdal gjorde ett aldri så lite comeback og tok en ny KM-tittel med ett solid gjennomført løp. Lukas Jordbru tok Sølv i G15 mens Håkon Kolderup stakk av med bronsen i M17. I de yngre klassene var det en rekke deltagere, og spesielt G8 finner vi flere deltakere.

På sprintsafetten lørdag ble det tredjeplass i Kvinner junior (Ida Elise Onsøien og Ebba Andresen) samt en tredjeplass i Menn junior (Håkon Kolderup og William Gundersen). I 8-10 mix stilte Larvik Ski to lag bestående av Matias Abakas-Tvetene og Jens Oskar Bjerke Jensen på det ene laget og duoen Sebastian Lykken og Peter Dalen på det andre laget. Begge lag fullførte i flott stil.
Vebjørn suveren på Voss idag

Postet av Larvik Ski den 17. Feb 2017

Vebjørn har hatt en litt tung sesong med skader og sykdom, men viser i dag hvorfor det feil å vrake han junior VM med å vise samtlige konkurrenter ryggen. Avstanden ned til nummer ble på hele 22 sekunder på 10 km fristil i dagens Norges cup for juniorer på Voss

Håkon Kolderup gjør nok ett godt renn med sin 15. plass i M17. Brage og Jonas ender på hhv. 35 plass i M18 og  39. plass i M17 mens William Gundersen endte på 121 plass i M17.

Arrangementet fortsetter i morgen med sprint fristil og avsluttes på søndag med klassisk distanse.
Innkalling til årsmøte i Larvik ski

Postet av Larvik Ski den 11. Feb 2017

Styret innkaller herved til årsmøte i Larvik ski.

Årsmøtet avholdes den 22.3.2017 kl. 1800 på Sky Skole.

Saker som et medlem ønsker å tatt opp på årsmøtet, må sendes styret senest 8.3.2016 til orjan.jordbru@gmail.com.

Fullstendig sakliste med alle saksdokumenter vil bli gjort tilgjengelig for medlemmene senest én uke før årsmøtet på www.larvikski.no.

Saksdokumenter:

Saksliste

Årsberetning

Regnskap 2016

Balanse 2016

Noter

Omorganisering

Budsjett 2017

For å ha stemmerett må medlemmet ha fylt 15 år, vært medlem av idrettslaget i minst én måned, og ha betalt kontingenten. Medlemmer under 15 år har møte- og forslagsrett. For mer informasjon om stemmerett, valgbarhet, forslagsrett mv., se idrettslagets lov § 5 til § 8.

Velkommen til årsmøte!

Med vennlig hilsen

styret
Siste karusellrenn

Postet av Larvik Ski den 30. Jan 2017

Tirsdag 31 januar er det tredje og siste karusellrenn med Larvik ski. Påmelding blir ved kiosken og koster 100 kr hvis man bare skal gå dette siste rennet. Ved målgang leveres startnummer og medaljer deles ut. Det blir varm saft til alle deltakere.

Kiosken er som vanlig åpen.
Det gror godt i gruppa 8-12 år

Postet av Larvik Ski den 30. Jan 2017

De yngre utøverne Larvik ski markerer seg virkelig med med både rask fart og mange deltakere også denne helgen. Av mange sterke prestasjoner gratuleres Eivind Sølvik med sin første pallplass i G12. Spesielt gøy er det at Larvik Ski stiller med deltagere i nesten alle klassene fra 8 – 12 år på søndagens kretsrenn, med hele 16 utøvere på start.

Den strålende innsatsen fra små og store lover godt for fremtiden!
Strålende Larvik ski KM-helg

Postet av Larvik Ski den 29. Jan 2017

Årets nasjonale KM helg ga mange medaljer til Larvik ski.

Lørdag arrangerte Heddal IL KM klassisk fellestart, og søndag stod Larvik ski selv for arrangementet når sprint klassisk stod på programmet.

I Heddal var det 19 Larvik ski løpere til start, og på Kleiver søndag var det hele 37 Larvik ski utøvere i sving!

Ida Sørensen og Lukas Jordbru klarte å ta hjem KM-gullet begge dagene, mens Håkon Kolderup og Ida Elise Onsøien tok KM-gull på hjemmebane. Medaljer ble det også på Jonas Fridlund, Ebba Andresen og Ingeborg Sørhøy Tufte. Tredobbelt Larvik i J16
Lukas på andreplass i Oslo Skifestival

Postet av Larvik Ski den 21. Jan 2017

Gratulerer til alle løperne fra Larvik Ski med flott innsats i Holmenkollen på dag én av Oslo Skifestival!

Mange hadde en svært god dag på skiene, deriblant Lukas Jordbru som imponerte med andreplass i G15.

Klubben hadde flere plasseringer blant topp 50:

Astrid Bø tok 10. plass i J15, Ida Lie Sørensen 11. plass i J13, og Ebba Andresen 19. plass i J16, Agathe Brathagen 26. plass i J12 og Lilleba Andresen 45. plass i samme klasse.

Klubben hadde også flere løpere med i de yngre klassene uten rangering. De gikk også fort i sporet.
Telenor skikarusell fortsetter neste tirsdag

Postet av Larvik Ski den 18. Jan 2017

Hele 175 barn stilte opp på årets første karusellrenn tirsdag 17.01. Og vi fortsetter med nytt karusellrenn allerede til uka! For de som er usikker på om det er nok snø til arrangere skirenn i Larvik så kan vi berolige vi har mer enn nok snø til å arrangere renn både neste tirsdag og tirsdagen etter der.

Forholdene i skiløypa var helt fantastisk i går, og med den nye tråkkemaskinen vår så lover vi like bra forhold de neste gangene.

Gikk du glipp av første rennet så ikke fortvil det er bare å melde seg på de to neste gangene. Vi har premiering etter siste renn, og i tillegg vil alle deltakere neste gang få en ekstrapremie!

Send forhåndspåmelding via VIPPS til #15135 (Larvik ski, påmelding). Noter navn og klasse i meldingen på følgende måte: Ola Nordmann, 1. Klasse. Send forhåndspåmelding innen mandag kveld slik at vi rekker å få navn på listene, Forhåndspåmelding koster 200,-

Påmelding kan også gjøres fra klokka 17:00 på stadion.
Telenor skikarusell fortsetter neste tirsdag

Postet av Larvik Ski den 18. Jan 2017

Hele 175 barn stilte opp på årets første karusellrenn tirsdag 17.01. Og vi fortsetter med nytt karusellrenn allerede til uka! For de som er usikker på om det er nok snø til arrangere skirenn i Larvik så kan vi berolige vi har mer enn nok snø til å arrangere renn både neste tirsdag og tirsdagen etter der.

Forholdene i skiløypa var helt fantastisk i går, og med den nye tråkkemaskinen vår så lover vi like bra forhold de neste gangene.

Gikk du glipp av første rennet så ikke fortvil det er bare å melde seg på de to neste gangene. Vi har premiering etter siste renn, og i tillegg vil alle deltakere neste gang få en ekstrapremie!

Send forhåndspåmelding via VIPPS til #15135 (Larvik ski, påmelding). Noter navn og klasse i meldingen på følgende måte: Ola Nordmann, 1. Klasse. Send forhåndspåmelding innen mandag kveld slik at vi rekker å få navn på listene, Forhåndspåmelding koster 200,-

Påmelding kan også gjøres fra klokka 17:00 på stadion.
Flotte prestasjoner i Andeburennet

Postet av Larvik Ski den 15. Jan 2017

Med strålende sol og flotte snøforhold på Borgen var grunnlaget absolutt tilstede for gode resultater i årets Andeburenn. Og en stor tropp fra Larvik ski leverte til forventningene. Gul gruppe startet med fantastisk innsats i G8 klassen. Kasper, Vetle, Jacob, Sander og Håvard gav alt i de tøffe løypene. Og som eneste representant fra rød gruppe, leverte Peter nok et topp skirenn i G9 klassen. Sort gruppe stilte mannsterke og først ute var Ingrid og Thelma. Jentenes sterke løp ble fulgt opp i klassen over av Mari og Gjertruds flotte 4. og 5. plass. I et meget tøff G12 klasse leverte både Eivind og Tore flotte prestasjoner. Pallpalsseringene kom J15 med en super 3. plass til Astrid, i J12 klassen hvor Agathe tok en super 2. plass. Og ikke minst med de strålende førsteplasser til Ida J13, og Lukas G15 og Ida Elise J16. Gratulerer alle sammen med flott laginnsats!


Flotte prestasjoner i Andeburennet

Postet av Larvik Ski den 15. Jan 2017

Med strålende sol og flotte snøforhold på Borgen var grunnlaget absolutt tilstede for gode resultater i årets Andeburenn. Og en stor tropp fra Larvik ski leverte til forventningene. Gul gruppe startet med fantastisk innsats i G8 klassen. Kasper, Vetle, Jacob, Sander og Håvard gav alt i de tøffe løypene. Og som eneste representant fra rød gruppe, leverte Peter nok et topp skirenn i G9 klassen. Sort gruppe stilte mannsterke og først ute var Ingrid og Thelma. Jentenes sterke løp ble fulgt opp i klassen over av Mari og Gjertruds flotte 4. og 5. plass. I et meget tøff G12 klasse leverte både Eivind og Tore flotte prestasjoner. Pallpalsseringene kom J15 med en super 3. plass til Astrid, i J12 klassen hvor Agathe tok en super 2. plass. Og ikke minst med de strålende førsteplasser til Ida J13, og Lukas G15 og Ida Elise J16. Gratulerer alle sammen med flott laginnsats!
Fantastiske resultater i Statoil NC Junior i helga

Postet av Larvik Ski den 14. Jan 2017

Landets beste juniorer er samlet på Nes i helga til den første Norges cup helgen.

På fredag stod det 10 km fristil individuell start på programmet. Best av Larvik ski løperene på fredag ble Vebjørn med en 9. plass. Kanskje litt uvant kost for Vebjørn å havne litt ned på listen, men med den sesongoppkjøringen som Vebjørn har hatt så var han greit fornøyd med det. I M17 stillte William, Håkon og Jonas til start på sitt første NC renn. Jonas gikk inn til en super 23. plass tett fulgt av Håkon på 24. plass. William ble nummer 155. I M18 gikk Brage inn til en 64. plass

Idag (Lørdag) var det sprint klassisk, og nok en gang viste Larvik ski seg frem! I M18 gikk Brage inn til en råsterk 2. plass, etter å ha vunnet prolog, kvartfinale og semifinale. I finalen måtte det fotofinish til for å skille deltakere, og denne gangen trakk Brage det korteste strået, men 2. plass er fantastisk bra! I M17 fulgte Håkon opp med en fantastisk flott 9. plass. William og Jonas ble henholdvis nr. 111 og 78. Vebbjørn valgte å stå over resten av NC helga pga sykdomsperiodene han har vært gjennom.

I morgen er det klassisk intervallstart som står på programmet.
Fantastiske resultater i Statoil NC Junior i helga

Postet av Larvik Ski den 14. Jan 2017

Landets beste juniorer er samlet på Nes i helga til den første Norges cup helgen.

På fredag stod det 10 km fristil individuell start på programmet. Best av Larvik ski løperene på fredag ble Vebjørn med en 9. plass. Kanskje litt uvant kost for Vebjørn å havne litt ned på listen, men med den sesongoppkjøringen som Vebjørn har hatt så var han greit fornøyd med det. I M17 stillte William, Håkon og Jonas til start på sitt første NC renn. Jonas gikk inn til en super 23. plass tett fulgt av Håkon på 24. plass. William ble nummer 155. I M18 gikk Brage inn til en 64. plass

Idag (Lørdag) var det sprint klassisk, og nok en gang viste Larvik ski seg frem! I M18 gikk Brage inn til en råsterk 2. plass, etter å ha vunnet prolog, kvartfinale og semifinale. I finalen måtte det fotofinish til for å skille deltakere, og denne gangen trakk Brage det korteste strået, men 2. plass er fantastisk bra! I M17 fulgte Håkon opp med en fantastisk flott 9. plass. William og Jonas ble henholdvis nr. 111 og 78. Vebbjørn valgte å stå over resten av NC helga pga sykdomsperiodene han har vært gjennom.

I morgen er det klassisk intervallstart som står på programmet
Fantastiske resultater i Statoil NC Junior i helga

Postet av Larvik Ski den 14. Jan 2017

Landets beste juniorer er samlet på Nes i helga til den første Norges cup helgen.

På fredag stod det 10 km fristil individuell start på programmet. Best av Larvik ski løperene på fredag ble Vebjørn med en 9. plass. Kanskje litt uvant kost for Vebjørn å havne litt ned på listen, men med den sesongoppkjøringen som Vebjørn har hatt så var han greit fornøyd med det. I M17 stillte William, Håkon og Jonas til start på sitt første NC renn. Jonas gikk inn til en super 23. plass tett fulgt av Håkon på 24. plass. William ble nummer 155. I M18 gikk Brage inn til en 64. plass

Idag (Lørdag) var det sprint klassisk, og nok en gang viste Larvik ski seg frem! I M18 gikk Brage inn til en råsterk 2. plass, etter å ha vunnet prolog, kvartfinale og semifinale. I finalen måtte det fotofinish til for å skille deltakere, og denne gangen trakk Brage det korteste strået, men 2. plass er fantastisk bra! I M17 fulgte Håkon opp med en fantastisk flott 9. plass. William og Jonas ble henholdvis nr. 111 og 78. Vebbjørn valgte å stå over resten av NC helga pga sykdomsperiodene han har vært gjennom.

I morgen er det klassisk intervallstart som står på programmet.
Skikarusell 2017

Postet av Larvik Ski den 9. Jan 2017

Larvik ski arrangerer tradisjonen tro Telenor skikarusell også i 2017. Datoene for arrangementene er:

  • 17.01.2017
  • 24.01.2017
  • 31.01.2017

Det er fellesstart (uten tidtaking) med første start klokka 18.00. Vi starter med de som ikke har begynt på skole først (0. klasse) og deretter 1. klasse osv.

Forhåndspåmelding via VIPPS til #15135 (Larvik ski, påmelding). Noter navn og klasse i meldingen på følgende måte: Ola Nordmann, 1. Klasse. Forhåndspåmelding koster 200,- Forhåndspåmelding må være sendt innen utgangen av 15.01.2017.

Påmelding ved start koster 250,- Påmelding dekker alle rennene.

Nummerutdeling for forhåndspåmelding og påmelding ved start skjer på Trollstua, Sky Skole. Nummeret beholdes til til siste renn.

Premieutdeling skjer klassevis ved gapahuken etter siste renn. Men vi kan allerede nå røpe at det vil bli en liten overraskelse på ett av de to første rennene.

Følg med på larvikski.no eller på våre facebooksider i forhold til evt. endringer. Vi tar værforbehold i forhold til kulde, og vil flytte arrangementet en uke hvis det blir veldig kaldt.
Sterk Larvik ski tropp i Biborennet

Postet av Larvik Ski den 9. Jan 2017

Med 20 utøvere på startstreken stilte Larvik Ski med et meget sterkt lag til årets Bilborenn. Vetle Titlestad Bye, Jakob Nilsen Gjone, Sander Lea-willems, Håvard Sølvik og Charlie Winters gjorde alle et solid skirenn i det tøffe løypene på Borgen i G8 klassen. Det samme gjorde Peter Dalen og Jens Oskar Bjerke Jensen som i G9.

I J13 klassen tok Ida Lie Sørensen en super 2. plass som Ebba Andresen kopierte i J16. I M17 klassen ble det dobbelt til Larvik ski med Jonas Fridlund hårfint foran Håkon Kolderup over målstreken.

Strålende resultater i Botnerennet

Postet av Larvik Ski den 9. Jan 2017

Det ble en strålende søndag i Borgen da årets Botnerenn ble gjennomført med 8 Larvik ski løpere på startstreken.  Ida Lie Sørensen tok nok en gang steget opp på den øverste plassen på seiersplallen i J13 klassen. Det samme gjorde Ebba Andresen med sin sterke førsteplass i J16. Lucas Jordbru tok en flott 2. plass i G15 og Jonas Fridlund fulgte opp i lørdagens seier i G17 klassen med en super 3. plass. 
Skikarusell 2017

Postet av Larvik Ski den 9. Jan 2017

Larvik ski arrangerer tradisjonen tro Telenor skikarusell også i 2017. Datoene for arrangementene er:

  • 17.01.2017
  • 24.01.2017
  • 31.01.2017

Det er fellesstart (uten tidtaking) med første start klokka 18.00. Vi starter med de som ikke har begynt på skole først (0. klasse) og deretter 1. klasse osv.

Forhåndspåmelding via VIPPS til #15135 (Larvik ski, påmelding). Noter navn og klasse i meldingen på følgende måte: Ola Nordmann, 1. Klasse. Forhåndspåmelding koster 200,- Forhåndspåmelding må være sendt innen utgangen av 15.01.2017.

Påmelding ved start koster 250,- Påmelding dekker alle rennene.

Nummerutdeling for forhåndspåmelding og påmelding ved start skjer på Trollstua, Sky Skole. Nummeret beholdes til til siste renn.

Premieutdeling skjer klassevis ved gapahuken etter siste renn. Men vi kan allerede nå røpe at det vil bli en liten overraskelse på ett av de to første rennene.

Følg med på larvikski.no eller på våre facebooksider i forhold til evt. endringer. Vi tar værforbehold i forhold til kulde, og vil flytte arrangementet en uke hvis det blir veldig kaldt.