Hovedlandsrennet 2017

Postet av Larvik Ski den 6. Mar 2017

Hovedlandsrennet er en skifest hvor mesteparten av landets langrennsløpende 15-16 åringer treffes. Fokus er både miljø samt å få målt krefter med både kjente og ukjente. Årets hovedlandsrenn gikk på Tolga i Hedmark i perioden 03.03 til 05.03.  Arrangørene hadde virkelig stelt istand en flott skifest, og hele bygda stillet opp med en fantastisk dugnadsånd og sørget for en uforglemmelig opplevelse for både utøver og arrangør.

Larvik ski hadde leid ett hus i gangavstand til stadion, og vi trodde vi var en av få som hadde klart det, men ryktet forteller at hele 800 stykker bodde omtrent like nærme, eller nærmere stadion enn oss!

Larvik ski hadde fem deltagere: Ida Sofie, Ida Elise, Astrid, Lukas og Ebba

Fredag var det distanserenn fristil som stod på programmet, og Ebba klinket til med sesongens beste løp sålangt og gikk inn til en flott 9. plass!

Lørdag var det sprint klassisk, hvor to stykker fra Larvik ski klarte å ta seg videre fra prolog. Astrid og Ida Elise gikk inn til hhv. 20 og 18. plass i prolog, men ble dessverre slått ut i kvartfinalen.

Søndag var det stafett, og da går utøvere på kretslag og representerer krets. Ebba var tatt ut på førstelaget, og gikk en feiende flott sisteetappe og gikk laget inn til en 5. plass.

Ikke alle var like fornøyde med egne prestasjoner iløpet av helga, men det tok alle sammen igjen med flott sosialt samhold!

Foto: Eivind Moen

Foto: Synne Solli Nygjelten


Foto: Ranghild Bjørnerheim Hynne

Foto: Eivind Moen

Foto: Anne Maren Røseplass

Foto: Eivind Moen

Foto: Anne Maren Røseplass

Foto: Anne Maren Røseplass

Foto: Anne Maren Røseplass

Foto: Eivind Moen

Foto: Synne Solli NygjeltenKommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.