Snøproduksjon UTD Snøpark

Postet av Larvik Ski den 2. Des 2021

Kulden har kommet og vi er i full gang med snøproduksjon på stadion!  Snøkanonene går for fullt, så lenge kulden, vinden og strømprisene er med oss (vi har sett oss nødt til å stenge av under de verste periodene). 

Vi synes det er fantastisk at mange allerede spør oss om bruk av akebakke, grillhytte og skiløyper. Her kan det bli mye skileik i vinter! 

Samtidig er det viktig å gjøre oppmerksom på at alle må holde seg unna vannslanger, kabler og snøkanoner. All leking og skigåing over/rundt kabler og flytting av utstyr er forbudt.


Larvik Ski vil gi beskjed på hjemmesiden og på Facebook når vi er klare for å ta imot besøk av skoleklasser, barnehager, bursdager og lignende.  

Snøen vi produserer nå skal danne grunnlaget for en god "såle" av snø og vil doseres ut så fort dette er hensiktsmessig.  

Det ligger en stor dugnadsinnsats rundt snøproduksjon og opprettholdelse av anlegget. Dette kommer små og store til gode. Spesielt utfordrende er det når strømprisene er som de er. Vi setter derfor stor pris på alle bidrag. Bruk gjerne Vipps #86215. Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.