Booking av akebakke for skoler, barnehager og bursdager

Postet av Larvik Ski den 15. Des 2021

Av smittevernshensyn har styret i Larvik Ski besluttet at kun én barnehage eller skole kan benytte akebakken samtidig. Dette fordi vi har erfart at det er vanskelig å overholde avstandreglene (i skiløypene er ikke avstand en tilsvarende utfordring)

Vi hadde ved fjorårets sesong en kalender som viste oversikten over aktiviteter. Denne er nå åpen igjen:

https://www.larvikski.no/profile/calendar?uid=1103355196 (trykk på link). 

For å booke tid ta kontakt med Larvik Ski på e-post: nestleder@larvikski.no eller Sindre Tanum på mobil: 90 73 98 45, så skal vi svare så raskt vi kan. Men det kan nok være fornuftig å være tidlig ute. Ikke hold av mer tid enn nødvendig og maksimalt 3 timer. 


Dersom det er flere i bakken enn kalenderen viser, vær vennlig å ta hensyn og finn gode løsninger sammen :-)

Kalenderen viser også Larvik Skis egne treningstider. I disse tidsrommene er hele løypenettet i bruk, så vis hensyn, og hold avstand. Larvik Ski vil fremover preparere anlegget i helgene og tirsdag og torsdag ettermiddag, men dette avhenger av vær og føreforhold. Ved besøk av grupper og bursdager tar vi 500 pr. gang (inkludert parkering).

Vi oppfordrer alle til å benytte Vipps ved bruk av anlegget: #86215 (Larvik Ski parkering). Alt i anlegget driftes på dugnad og vi har behov for disse midlene for å opprettholde og videreutvikle tilbudet. 


Vi ønsker alle en skikkelig fin dag i akebakken eller i skiløypene!
Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.