Viktig informasjon til alle skoler og barnehager som planlegger organisert aktivitet i akebakken på UTD Larvik snøpark

Postet av Larvik Ski den 25. Jan 2021

For å begrense koronasmitte, har styret i Larvik Ski besluttet at kun én barnehage eller skole kan benytte akebakken samtidig i skoletiden kl 0800-1400. Dette fordi vi har erfart at det er vanskelig å overholde avstandreglene. I skiløypene er ikke avstand en tilsvarende utfordring, så her ser vi ikke noe behov for en slik begrensning.

Fra i dag er det nødvendig å bestille tid for alle som ønsker å benytte akebakken i skoletiden. På våre hjemmeside ligger en oppdatert kalender som viser hvilke skoler/barnehager som har planlagt aktivitet i akebakken: https://www.larvikski.no/profile/calendar?uid=1103355196

For å bestille tid ta kontakt med Larvik Ski på e-post post@larvikski.no, så skal vi svare så raskt vi kan. Men det kan nok være fornuftig å være tidlig ute. Ikke hold av mer tid enn nødvendig, og maksimalt 3 timer. 

Dersom det er flere i bakken enn kalenderen viser, vær vennlig å ta hensyn og finn gode løsninger sammen :-)

Kalenderen viser også Larvik Skis egne treningstider. I disse tidsrommene er hele løypenettet i bruk, så vis hensyn, og hold avstand.

Larvik Ski vil fremover preparere anlegget fast i helgene og tirsdag og torsdag ettermiddag. Dersom det er svært hardt og dårlige forhold vil vi også forsøke å preparere.

Skoler og barnehager i Larvik kommune kan benytte anlegget til Larvik Ski uten å betale avgift. 

Vi håper på forståelse for dette tiltaket, og ønsker alle en fin dag i bakken!Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.