Godt i gang med HL i Fauske

Postet av Larvik Ski den 26. Feb 2016

Fredag braket det løs med årets Hovedlandsrenn i Fauske med seks Larvik Ski-løpere blant deltakerne.

HL åpnet med den klassiske distansen, og etter litt utsettelse på grunn av kulde, var  15- og 16-årsløperne i gang med årets høydepunkt. De fikk god konkurranse i klasser som samlet opp mot 250 deltakere.

I jentenes 15-årsklasse gikk Ida Elise Onsøien inn til 42. plass, Ebba Andresen inn til 56. plass og Ingeborg Sørhøy Tufte inn til 67. plass.

I gutter 16 år ble det 48. plass på Håkon Koldrup, 53. plass på Jonas Fridlund (bildet) og 165. plass på William Gundersen.

Gratulerer med strålende innsats alle sammen!

Fredag kveld er støtteapparatet i Fauske i gang med å forberede ski til en ny konkurransedag, mens løperne tar en velfortjent hvil.

Jonas Fridlund forteller at de er fornøyde med åpningsdagen, selv om skiene ikke var helt optimale.

– Vi hadde veldig godt feste, men gliden var litt dårlig for hele gjengen. Klisterblandingen gjorde at det subbet litt nedover, sier han.

For Jonas ble det 53. plass, noe han er greit fornøyd med.

-Jeg er fornøyd med at jeg gikk fint teknisk – og klarte å holde det gjennom hele løpet. Plasseringen er også godkjent, sier han.

Lørdag er det klart for sprint i Fauske. Der håper Jonas på en plass blant de 30 som går videre fra prologen.

-Jeg skal prøve å gjøre det så godt som mulig, treffe på skyvet og gå bra teknisk. Så får vi se om det holder til kvartfinale, sier han.

LYKKE TIL I MORGEN ALLE 6! Vi heier på dere.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.