Avslutningshelg på Gautefall

Postet av Larvik Ski den 7. Mar 2016

Sesongens siste TV-cup helg ble arrangert på Gautefall i helga, med renn både lørdag og søndag. Fra Larvik Ski deltok 14 utøvere fra rekrutt og sort gruppe. 13 av utøverne samt 6 foreldre reiste oppover på fredags kveld og innlosjerte seg på to leiligheter ikke langt unna skistadion. Rekruttgjengen er vant til å være avgårde på skirenn, og syntes det var ekstra moro å ha med sort gruppe gjengen på tur.

Arrangementet på lørdag ble litt rotete, og mye utsettelser i forhold til oppsatte starttider, men de aller fleste håndterte det flott. Innsatsen var det i hvert fall ingenting å si på når løperne endelig kom seg i gang. Rekruttgjengen skulle først i ilden med sprint, og startet friskt ut med prolog. Tidtakersystemet klarte ikke å holde følge med løperne, og prologen ble annullert. Ny prolog satt opp, og heller ikke nå klarte tidtakerne å følge med løperne så den ble også annullert. Til slutt ble hele sprinten strøket, og sort gruppegjengen kunne endelig sette i gang etter noen timers venting. Ekstra spent var nok Nikolai Astor Ringdal Nielsen som sto på startstreken for første gang i ett kretsrenn. Selv ikke en nyslått tommel kunne hindre at Nikolai feiet gjennom løypa i en flott fart. Nikolai hadde følge av Milan i samme klasse, mens Thelma og Ingrid kjempet hardt i J9 og Lilleba og Agathe kjempet minst like hardt i J11.

Rekruttene fikk endelig ett tellende renn etter at sort gruppe hadde kommet i mål.

Etter premieutdeling og dusjing i leilighetene var det endelig tid for mat. Asbjørn og Øyvind hadde sammen med sort gruppe laget til taco, mens rekruttene gikk. Og appetitten var det ingenting å si på etter flere timer overtid på stadion. Resten av kvelden koste rekruttene og sort gruppe seg sammen med kaker, godteri og mesterens mester før sengetid og opplading til ny dag.

På søndag våknet vi til masse nysnø, men det dempet ikke sort gruppe fra å feie gjennom løypene på nytt! Trener Asbjørn var helt sikker på at alle hadde gått om mulig enda bedre enn i går.

Rekruttene gjorde sakene sine kjempebra på søndag, med seier til Ida, Lukas og Ida Elise. For Ida Elise (bilde) sin del så var dette hennes første seier på dette nivået, og gladere jente enn Ida Elise fantes det ikke i Telemark denne dagen. Treneren som sto i målområdet og tok imot Ida Elise fikk tidenes bamseklem, og det ryktes om en rørt trener. Ingeborg og Håkon fulgte opp med en flott tredjeplass.

Alt i alt var dette en superflott sosial helg.

Skrevet av Ørjan.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.