Elektronisk medlemsregister

Postet av Larvik Ski den 21. Apr 2016

Alle idrettslag i Norge må innen utgangen av året ha gått over til ett godkjent elektronisk medlemsregister, dette ble vedtatt på idrettstinget i 2015.

Larvik ski har valgt KlubbAdmin som sitt medlemsregister. I disse dager holder vi på å legge inn medlemmer i vårt nye medlemsregister, og her trenger vi litt hjelp fra medlemmene.

KlubbAdmin snakker sammen med MinIdrett, og vi ber hver enkelt av dere om å logge dere inn på minidrett.nif.no og sjekke om dere har valgt Larvik ski som klubb.

Er dere usikker på hvordan dette gjøres så følg denne oppskriften:

1: Logg inn på minidrett.nif.no

2: Trykk på medlemskap

3: Står Larvik ski oppført som klubb er alt ok. Står ikke Larvik ski oppført som klubb, så trykk på finn klubb.

NB hvis du administrerer flere utøvere og har familiemedlemskap må dette sjekkes på alle familiemedlemmene. Mangler du noen familiemedlemmer kan du gå inn på din profil og velge legg til familie. Her kan du søke opp eksisterende brukere, eller legge til nye familiemedlemmer.

4: Skriv larvik ski inn i søkeboksen og trykk søk, da kommer larvik ski opp som ett valg under, trykk på den, velg grenen som passer deg (langrenn eller Triathlon, eller begge om du vil) og trykk på send søknad.


5: Det var alt du trenger å gjøre, du vil nå se at det står søknad er til behandling hvis du søkte, så snart vi har trykket i ok i KlubbAdmin så vil Larvik ski dukke opp som klubb under medlemskap.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.