Oppstart fellestreninger 11. okt

Postet av Larvik Ski den 21. Sep 2016

11. Oktober starter Larvik ski opp med fellestreninger for alle grupper. Oppmøte ved gapahuken klokka 18:00, her vil det bli gitt litt informasjon, samt presentasjon av trenere for de ulike gruppene. Etter fellesinformasjonen går utøvere sammen med trenere og viser hvor fast oppmøteplass for gruppen er, og starter treningen.

Mens treningen foregår inviteres foreldre til både nye og gamle utøvere til en uformell sammenkomst i Trollstua på Sky skole, der vil det være folk fra Larvik ski som kan svare på evt. spørsmål. Det blir også muligheter for en kaffekopp.

Gul gruppe passer for utøvere i alder 1-2 klasse.
Rød gruppe passer for utøvere i alder 3-4 klasse.
Sort gruppe passer for utøvere i alder 5-7 klasse.
Rekruttgruppa passer for utøvere i ungdomsskole og eldre.

Alder må sees på som litt veiledende, vi er opptatt av å finne den gruppa som passer ditt barn. Har du ett barn i barnehage som ønsker å prøve ut Larvik ski så er du selvsagt hjertelig velkommen. Går du i 5. klasse men har lyst å være på rød gruppe fordi det passer deg, eller har venner der så tilpasser vi selvsagt det. Det vil også være muligheter for å prøve seg ut i en gruppe over, hvis en har lyst å bryne seg litt mot de større utøverne.

Har du spørsmål så kontakt gjerne styreleder på mail orjan.jordbru@gmail.com eller tlf 99559587


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.