Larvik ski søker trenere

Postet av Larvik Ski den 14. Sep 2016

Larvik ski får stadig flere som ønsker å være med treningene våre, og det synes vi selvsagt er kjempehyggelig! Vi har fire forskjellige grupper med faste treningstidspunkt utover høst og vinter.

Gul gruppe: 1-2 klasse, med treninger en dag i uka (tirsdag) fra uke 41 og til snøen forsvinner (rett før påske)
Rød gruppe: 3-4 klasse, med treninger en dag i uka (tirsdag) fra uke 41 og til snøen forsvinner (rett før påske)
Sort gruppe: fra femte klasse og oppover, trener to dager (tirsdager og torsdager) i uka fra skolestart og til snøen forsvinner
Rekruttgruppa: Består av utøvere som satser litt mer på idretten, ungdomsskolealder og eldre.

Vi er egentlig ikke så opptatt av alder når vi deler inn i grupper, like viktig er det å være i en gruppe hvor en føler seg hjemme. Det er fult mulig å prøve seg i en gruppe som er litt større hvis en føler at utfordringen på gruppa ikke er stor nok, og motsatt hvis en føler at dette ble for tøft.

Siden vi stadig får flere på treninger, så trenger vi også flere trenere. Alle grupper har en (eller flere) hovedtrener(e) som står for opplegget, samt hjelpetrenere som bistår. Oppgaven til hjelpetrenere varierer selvsagt fra gruppe til gruppe.

Vi søker spesielt etter hjelpetrenere på gul gruppe i denne omgangen. Gul gruppe er en kjempetrivelig gjeng som har mye futt og fart på trening, godt ledet av Ole Sølvik. Noen vil kanskje tenke at det høres litt skummelt ut å bli skitrener, men oppgavene er ikke så krevende. For å sitere en gammel trenerkjempe i Larvik Ski (Bård Haga): «Kan du knyte skolisser, så kan du bli skitrener på gul gruppe». Og det ligger mye sant i det, hvis Ole kan bruke tiden sin på å lede og organisere og ikke knyte skolisser, så blir gul gruppe knallbra i år også! Har du i tillegg lyst til å bidra med gjennomføring av ulike aktiviteter så er det bare kjempeflott.

Send en mail til orjan.jordbru@gmail.com eller ring på 99559587 hvis dette høres ut som noe du kunne tenke deg å bidra med en dag i uka.

PS sitter du med en trenerspire i magen, men har lyst på å prøve deg på andre grupper så ikke nøl med å ta kontakt.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.