Flotte resultater i avslutningshelga på Gålå

Postet av Larvik Ski den 2. Apr 2017

Sesongen for junior og senior ble avlsuttet med NM del 2, inkludert junior-cup finale på Gålå i helga.

Larvik ski markerte seg nok en gang sterkt med solide resultater gjennom hele helga! Vebjørn Hegdal viste nok en gang at han er Norges beste junior med å vinne fredagens 10 km fristil, og banket til i søndagen finale med soleklar seier, med nesten ett minutts margin. Vebjørn tok dermed også Norges-cup tittelen sammenlagt! Det er solid i en sesong som har vært ganske tung mtp. skader! 

Jonas Fridlund gjorde karrièrebeste i helga med 12 plass på fredag, og fulgte opp en strålende 15 plass i finalen. Håkon Kolderup ble nummer 44 på fredag og 34 i finalen. Brage Bø ble nummer 25 på fredag og 34 i finalen. Vi er strålende fornøyd med å ha hele fire utøvere i norges cupfinalen for juniorer!

På seniorsiden stilte Sivert H. Bergan og ble nummer 82 av 448 fullførte deltakere! På lørdagens femmil fikk Sivert det litt tyngre og endte til slutt på 116. plass.

Morro er det også å se at naboklubben vår Nanset Ski leverer knallbra med Andrine Harriet Fremstad som tok en strålende flott 2. plass i norges cup finalen!  


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.