Gavedryss til Larvik ski

Postet av Larvik Ski den 5. Apr 2018

På dagens klubbmesterskap fikk Larvik ski besøk av flere svært gavmilde foretak!

Larvik ski har en stund jobbet litt med finansiering av en ATV på belter, med tilhørende preppeutstyr. På klubbmesterskapet dukket Larvikbanken opp med en sjekk på 150 000,- til dette formålet. I tillegg kom Hauanåsens venner med en sjekk på 50 000,- Dette gjør at «drømmen» om ATV på belter med preppeutstyr er svært nær ved å gå i oppfyllelse!

De siste årene (bortsett fra i år da) så har det vært utfordringer knyttet til preparering av løyper utenom selve skistadion på Kleiver, spesielt lysløypa i Stavern har måttet lide da det mange ganger har vært nok snø til å preppe lysløypa, men vrient å få tråkkemaskin over til dels bløte jorder. 

En ATV på belter løser denne utfordringen elegant, ved at den kommer seg frem overalt i marka hvor det er aktuelt å legge skispor. I tillegg til å lage skispor, vil også en ATV bli ett kjærkomment tilskudd til rydding av løypene mellom UTD snøpark og Stavern, via Eikedalen.

Larvik ski er svært takknemlig for gavene og takker larvikbanken og Hauanåsens venner for gavene, og håper med dette på å kunne lage enda bedre forhold i marka og ikke minst i Stavern når den første snøen faller til neste vinter.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.