Priser 2017/18 sesongen

Postet av Larvik Ski den 18. Apr 2018

Larvik ski har hatt en lang tradisjon for å dele ut ulike priser, og i år ble følgende vinnere av prisene:

Årets prestasjon: Prisen for årets prestasjon tildeles Ida Lie Sørensen for sin seier på sprinten i blinkfestivalen.

Årets gutt: Prisen for årets gutt tildeles Tore Oksefjell Onsøien som gjennom sesongen har hatt en formidabel fremgang både i sporet og på treninger. Tore har gradvis blitt mer seriøs på treningene, og resultatene på slutten av sesongen viser at det lønner seg.

Årets jente: Prisen for årets jente tildeles Agathe Brathagen som har levert jevnt gode resultater med en 11. plass på Oslo skifestival som ett av høydepunktene.

Trenerens pris: Dette er en pris som gis til utøvere som har utmerket seg på flere områder, og i år var det to kandidater som skilte seg ut, og begge fortjente prisen like mye, så styret valgte i år å dele pris til begge:

Ida Sofie Hjortland: Tildeles prisen treneren pris for alltid å stille opp! Det være seg alt fra treninger til dugnader. Ida Sofie er ett skikkelig forbilde for alle i klubben, og vi kan trygt si at Ida Sofie har hjertet utenpå klubbdrakta.

Christine Ramm: Tildeles trenerens pris for å vise ett pågangsmot som de fleste kan misunne. Christine hadde omtrent ikke gått på ski før hun startet i klubben for ett par år siden, og har i løpet av det siste året hatt en enorm fremgang takket være sitt pågangsmot.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.