Treningstilbud for «voksne»

Postet av Larvik Ski den 22. Apr 2018

Larvik ski har i alle år vært opptatt av å ha ett godt tilbud til barn og unge, men har opp gjennom tiden fått endel forespørsler om ett tilbud til «voksne». (med voksne så tenker vi egentlig alle aldre fra 16 år og oppover). Vi har alltid svart at vi helt ser muligheten for å klare å gjennomføre dette, men vi har nå fått flere personer å spille på, og ser nå muligheten til å kunne prøve dette.

I første omgang er dette en forespørsel til dere om det er interesse for ett slikt tilbud i regi av Larvik ski. Innhold i ett slikt tilbud må selvsagt legges til rette ut fra respons og behov fra de som er interessert, men kan inneholde alt fra noen faste møtepunkter i uka for fellestrening til mer målrettet trening mot ett eller flere mål til vinteren. Blir det mange nok kan det differensieres i flere grupper.

Hvem henvender vi oss til:

– Du som har gått lite eller aldri gått på ski/rulleski før, men har lyst å lære deg det.

– Du som har gått endel på ski/rulleski men ønsker å bli bedre mtp. kapasitet og teknikk.

– Du som har lyst å trene mer i hverdagen, men som synes det er vanskelig å komme seg.

– Du som trener mye, men har lyst å trene mer sammen med andre.

– Du som har lyst å sette deg ett mål om å forbedre deg, eller slå en bestemt person til vinteren.

Kort sagt alle som har lyst, interesse eller er nysgjerrig på langrenn som idrett eller treningsform.

Tenkt innhold i en slik gruppe:

– Fellestreninger 2-3 ganger i uka. Med fokus på teknikk og kapasitet (intervaller og langturer) Noen økter kan gjennomføres sammen med aktive utøvere i Larvik ski.

– Helgesamlinger hvor trening og sosial aktivitet kan kombineres.

– Hva med en ukesamling i fantastiske Livigno i starten av desember, hvor treningsturer sammen med deler av verdenseliten i langrenn kan kombineres med turrennet La Sgambeda og meget gode shoppingmuligheter.

– Felles turer til store turrenn som Marcialonga, Engadin skimarathon eller Vasaloppet.

– Muligheter for individuell oppfølging og skreddersydd treningsplan

Høres dette litt spennende ut, og noe du kunne tenkt deg å være med på så ta kontakt på orjan.jordbru@gmail.com. Forespørselen er på ingen måte bindene, dette er en interesseforespørsel. Er interessen stor nok, så vil de som har meldt sin interesse på mail bli kontaktet for ett møte hvor vi i fellesskap lager en videre plan.Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.