Ny snøkanon og oppgradert akebakke

Postet av Larvik Ski den 22. Nov 2020

Arbeidet med oppgraderingen av snøsystemet  og akebakken på UTD Larvik snøpark på Sky er godt i gang!

Larvik Ski har fått totalt kr 690000,- i støtte til disse to prosjektene og er stor satsning før kommende sesong og for årene som kommer.

Vi håper alt er ferdig ila neste uke, og at den nye snøkanonen kan startes opp så snart vi får kuldegrader. Snøkanonen har enorm kapasitet, og er den beste kanonen på markedet i dag.

Dette vil være til stor glede for alle, men spesielt for barn og unge i nærområdet. Med barneskole og flere barnehager i umiddelbar nærhet håper vi på god aktivitet hver dag!Skitreninger avlyses tom søndag 8. november pga. corona

Postet av Larvik Ski den 31. Okt 2020

På grunn av påvist corona-smitte i Larvik kommune blir all trening avlyst frem til og med 8. november. 


Vi følger fortløpende situasjonen. Følg med på respektive facebook sider for oppdatert informasjon. 


Larvik Ski anbefaler egentrening - og å komme seg ut på ski, sykkel eller rulleski! :) Ingen organisert ski-trening tom søndag 8. november

Postet av Larvik Ski den 31. Okt 2020

På grunn av påvist corona-smitte i Larvik kommune blir all trening avlyst frem til og med 8. november. 


Vi følger fortløpende situasjonen. Følg med på respektive facebook sider for oppdatert informasjon. 


Larvik Ski anbefaler egentrening - og å komme seg ut på ski, sykkel eller rulleski! :) En liten test

Postet av Larvik Ski den 27. Okt 2020

En liten test. 


Oktober, 27.10.Larvik Ski mottar hjertestarter fra Ida Eides minnefond

Postet av Larvik Ski den 11. Okt 2020

Larvik Ski har søkt og nå fått tildelt hjertestarter fra Ida Eides minnefond. "Ida sekken" inneholder hjertestarter og førstehjelpsutstyr som vi enkelt kan ta med på trening, renn eller andre arrangementer.

Vi håper vi aldri skal bruke hjertestarteren. Men, det er likevel en trygghet i å ha denne på plass. Uforutsette hendelser og ulykker kan skje når som helst og hvor som helst. 

Les mer om Ida Eides minnefond herhttps://idaeidesminnefond.no/

Følg fondet på Instagramhttps://www.instagram.com/idaeidesminnefond/

Støtt organisasjonen via Vipps: #557254  Larvik Ski mottok sekken sammen med Brunlanes IL og Andebu IL. 


Larvik Ski mottar hjertestarter fra Ida Eides minnefond

Postet av Larvik Ski den 11. Okt 2020

Larvik Ski har søkt og nå fått tildelt hjertestarter fra Ida Eides minnefond. "Ida sekken" inneholder hjertestarter og førstehjelpsutstyr som vi enkelt kan ta med på trening, renn eller andre arrangementer.

Vi håper vi aldri skal bruke hjertestarteren. Men, det er likevel en trygghet i å ha denne på plass. Uforutsette hendelser og ulykker kan skje når som helst og hvor som helst. 

Les mer om Ida Eides minnefond her: https://idaeidesminnefond.no/

Følg fondet på Instagram: https://www.instagram.com/idaeidesminnefond/

Støtt organisasjonen via Vipps: #557254  Larvik Ski mottok sekken sammen med Brunlanes IL og Andebu IL. 

 

Resultater klubbmesterskap 2018

Postet av Larvik Ski den 24. Sep 2020

Klubbmesterskapet 2018 ble arrangert så sent som 5. April, og det med masse natursnø på stadion. Det har ikke skjedd i Larvik ski sin historie med så mye snø på stadion så sent som i år!

Hele 46 stykker stillet opp på klubbmesterskapet, som i år også markerte avslutning på langrennssesongen. Priser ble delt, og gaver ble mottatt, alt dette kommer som egne saker.

Resultater fra klubbmesterskapet finner du herFlotte prestasjoner i Andeburennet

Postet av Larvik Ski den 23. Sep 2020

Med strålende sol og flotte snøforhold på Borgen var grunnlaget absolutt tilstede for gode resultater i årets Andeburenn. Og en stor tropp fra Larvik ski leverte til forventningene. Gul gruppe startet med fantastisk innsats i G8 klassen. Kasper, Vetle, Jacob, Sander og Håvard gav alt i de tøffe løypene. Og som eneste representant fra rød gruppe, leverte Peter nok et topp skirenn i G9 klassen. Sort gruppe stilte mannsterke og først ute var Ingrid og Thelma. Jentenes sterke løp ble fulgt opp i klassen over av Mari og Gjertruds flotte 4. og 5. plass. I et meget tøff G12 klasse leverte både Eivind og Tore flotte prestasjoner. Pallpalsseringene kom J15 med en super 3. plass til Astrid, i J12 klassen hvor Agathe tok en super 2. plass. Og ikke minst med de strålende førsteplasser til Ida J13, og Lukas G15 og Ida Elise J16. Gratulerer alle sammen med flott laginnsats! Stavern Rulleskifestival Dag 1

Postet av Larvik Ski den 23. Sep 2020

Stavern rulleskifestival Dag 1 er over.

Resultatliste for prolog finner du her
Resultatliste for fellesstart finner du her

Vi beklager at resultatene fra prologen lot vente på seg, men vi fikk litt trøbbel med tidtakingen. Vi har fått noen tilbakemeldinger på tider som kunne være gale. Det var en tid som måtte justeres litt, uten at det fikk betydning for sluttresultatet, ellers var alle tider korrekte.

Videre hadde vi bestilt strålende vær, den bestillingen ser ut til å være satt på vent til i morgen, men da ser det til gjengjeld ut til å bli riktig så bra!Stavern rulleskifestival dag 2

Postet av Larvik Ski den 11. Sep 2020

Resultater fra Stavern rulleskifestival dag 2 finner du her

Her er listene for M17 M18 og M19/20

Stavern rulleskifestival er med dette over. Arrangør ønsker å takke alle de fantastiske utøverne, foreldre og støtteapparat som viste tålmodig forståelse og som var med på å gjøre Stavern rulleskifestival til en fin opplevelse for deltakerne.Oppstart treninger!

Postet av Larvik Ski den 11. Sep 2020

Hei alle skivenner!

Nå er skisesongen snart i gang. Vi starter første fellestrening for alle treningsgruppene førstkommende tirsdag 08/10. Oppmøte på UTD skistadion kl. 18, med joggesko og utetøy.


Vi legger vekt på lek, moro og grunnleggende skiferdigheter. Dette er for alle barn, uavhengig av ferdigheter og forkunnskaper.Vi gleder oss til en ny sesong:-)

Velkommen til både gamle og nye medlemmer, håper vi sees!Nok ett flott løp av Ebba!

Postet av Larvik Ski den 6. Sep 2020

Alta er stedet å være for gode juniorer og seniorer denne helga!

Idag var det 5 km klassisk som stod på programmet for Ebba. Konkurransen var hardere enn noen gang, da det var første mulighet til å prøve seg mot de virkelig gode. Selvom det fremdeles er ett stykke helt opptil de aller beste i verden, så gikk Ebba nok kanonløp og endte på 4. plass i K17. Ebba selv var ikke helt fornøyd med løpet, og litt glatte ski må nok ta noe av skylden for det.

For Ebba sin del er dette siste Norgescup helg og hun kjemper om en pallplass totalt sett i norgescupen. Søndag avgjøres dette da det er selve finalen i Norgescupen, hvor de 30 beste sammenlagt i cupen er kvalifisert. Ebba ligger akkurat nå på fjerde plass, og må bli nummer to, samt at de to som ligger foran henne på 2. og 3. plass ikke må komme på pallen. 1. plassen er allerede avgjort, supertalentet Helene Marie Fossesholm har sikret seg den plassen.

Vi kommer til å følge spent med på søndag, og har tro på at dette skal du klare!

Sivert Bergan var også med på 10 km klassisk, men valgte etterhvert å stå av løpet. Klassisk er jo ikke yndlingsgrenen hans, men i morgen står det 50 km fristil på programmet for hans del, så det kan bli riktig så spennende å følge med på.Innkalling til årsmøte for Larvik Ski

Postet av Larvik Ski den 4. Mai 2020

https://www.larvikski.no/wp-content/uploads/2019/06/LarvikSki-logo-1200x837.png

Styret innkaller herved til utsatt årsmøte i Larvik Ski. Årsmøtet som var planlagt den 19. mars ble utsatt grunnet Koronautbruddet.
Årsmøtet avholdes 4. juni kl. 1900. Ettersom det er usikkert hvilke smittevernsregler som gjelder om én måned, samt hvor mange medlemmer som melder seg på årsmøtet, vil møtested besluttes ca én uke i forkant av møtet. Informasjon om dette vil legges ut på www.larvikski.no og på Larvik skis Facebook-side. Styret ønsker å gjennomføre et fysisk møte, men Norges idrettsforbund har i år åpnet opp for muligheten for digitale årsmøter. Dersom smittevernsreglene blir strammet inn frem mot årsmøtet, kan dette derfor bli aktuelt.Møtet vil opprettes som et arrangement på Facebook. Alle som skal delta må innen 28. mai melde seg på dette arrangementet eller melde seg på til: styremedlem3.larvikski@klubbkontor.no
Saker som et medlem ønsker behandlet på årsmøtet, må sendes styret senest 21. mai 2020 til leder.larvikski@klubbkontor.no. Det ønskes at vedlagte mal brukes.
Velkommen til årsmøte!

Med vennlig hilsen

Styret Larvik Ski


Forslagsskjema-til-årsmøte-i-Larvik-Ski-2020.docx

Innkalling-til-årsmøte-i-Larvik-Ski-2020-1.pdfAlle arrangementer og breddeaktivitet i Larvik Ski avlyses frem til 30. april.

Postet av Larvik Ski den 13. Mar 2020

https://www.larvikski.no/wp-content/uploads/2019/06/LarvikSki-logo-1200x837.png

Larvik Ski følger Norges skiforbunds anbefaling om å avlyse alle arrangementer og breddeaktivitet for resten av sesongen. Alle organiserte treninger avlyses derfor fra og med i dag. Dette gjelder også årsmøtet 19 mars og årsfesten den 28 mars. Begge deler er utsatt og vi kommer tilbake med nye datoer. Med vennlig hilsen styret Larvik Ski. https://www.skiforbundet.no/…/informasjon-vedrorende-koron…/
Vedlagt ligger årsmøtedokumentene: ( Ny innkalling og saksliste vil legges ved når dato for årsmøtet er bestemt)

Balanse-2019-Larvik-Ski.pdf

Budsjett-2020-Larvik-Ski.pdf

Forslag-nr.-1-til-årsmøte-Larvik-Ski-2020.pdf

Forslag-nr.-2-til-årsmøte-Larvik-Ski-2020.pdf

Resultat-2019-Larvik-Ski.pdf

Styrets-forslag-til-medlemskontigent-2020-Larvik-Ski.pdf

Valgkomiteens-innstilling-årsmøte-for-Larvik-Ski-2020.pdf

Årsberetning-Larvik-Ski-2019.pdf

Saksliste-til-årsmøte-i-Larvik-Ski-2020.docxVebjørn Hegdal fra Larvik ble U23 verdensmester

Postet av Larvik Ski den 6. Mar 2020

Under U23 i Oberwiesenthal i Tyskland ble vårt tidligere medlem i Larvik Ski, Vebjørn Hegdal verdensmester i sprint. Det er helt fantastisk at en av klubbens tidligere utøvere nå har blitt verdensmester.

Larvik Ski gratulerer!Innkalling til årsmøte Larvik Ski

Postet av Larvik Ski den 11. Feb 2020

Styret innkaller herved til årsmøte i Larvik Ski.

Årsmøtet er utsatt. Styret kommer tilbake med ny innkalling og dato.

Velkommen

Last ned