//Telenor skikarusell fortsetter neste tirsdag

Telenor skikarusell fortsetter neste tirsdag

Hele 175 barn stilte opp på årets første karusellrenn tirsdag 17.01. Og vi fortsetter med nytt karusellrenn allerede til uka! For de som er usikker på om det er nok snø til arrangere skirenn i Larvik så kan vi berolige vi har mer enn nok snø til å arrangere renn både neste tirsdag og tirsdagen etter der.

Forholdene i skiløypa var helt fantastisk i går, og med den nye tråkkemaskinen vår så lover vi like bra forhold de neste gangene.

Gikk du glipp av første rennet så ikke fortvil det er bare å melde seg på de to neste gangene. Vi har premiering etter siste renn, og i tillegg vil alle deltakere neste gang få en ekstrapremie!

Send forhåndspåmelding via VIPPS til #15135 (Larvik ski, påmelding). Noter navn og klasse i meldingen på følgende måte: Ola Nordmann, 1. Klasse. Send forhåndspåmelding innen mandag kveld slik at vi rekker å få navn på listene, Forhåndspåmelding koster 200,-

Påmelding kan også gjøres fra klokka 17:00 på stadion.

Av | 2017-01-18T22:28:08+01:00 18. januar 2017|Kun forside|Kommentarer er skrudd av for Telenor skikarusell fortsetter neste tirsdag

Om forfatteren: