/, Annet, Kun forside/Innkalling til årsmøte for Larvik Ski

Innkalling til årsmøte for Larvik Ski

Styret innkaller herved til utsatt årsmøte i Larvik Ski. Årsmøtet som var planlagt den 19. mars ble utsatt grunnet Koronautbruddet.

Årsmøtet avholdes 4. juni kl. 1900. Ettersom det er usikkert hvilke smittevernsregler som gjelder om én måned, samt hvor mange medlemmer som melder seg på årsmøtet, vil møtested besluttes ca én uke i forkant av møtet. Informasjon om dette vil legges ut på www.larvikski.no og på Larvik skis Facebook-side. Styret ønsker å gjennomføre et fysisk møte, men Norges idrettsforbund har i år åpnet opp for muligheten for digitale årsmøter. Dersom smittevernsreglene blir strammet inn frem mot årsmøtet, kan dette derfor bli aktuelt.
Møtet vil opprettes som et arrangement på Facebook. Alle som skal delta må innen 28. mai melde seg på dette arrangementet eller melde seg på til: styremedlem3.larvikski@klubbkontor.no

Saker som et medlem ønsker behandlet på årsmøtet, må sendes styret senest 21. mai 2020 til leder.larvikski@klubbkontor.no. Det ønskes at vedlagte mal brukes.

Velkommen til årsmøte!
Med vennlig hilsen
Styret Larvik Ski

Av | 2020-05-04T12:45:57+02:00 4. mai 2020|Alle (felles + forside), Annet, Kun forside|Kommentarer er skrudd av for Innkalling til årsmøte for Larvik Ski

Om forfatteren: