Nok ett flott løp av Ebba!

Postet av Larvik Ski den 6. Sep 2020

Alta er stedet å være for gode juniorer og seniorer denne helga!

Idag var det 5 km klassisk som stod på programmet for Ebba. Konkurransen var hardere enn noen gang, da det var første mulighet til å prøve seg mot de virkelig gode. Selvom det fremdeles er ett stykke helt opptil de aller beste i verden, så gikk Ebba nok kanonløp og endte på 4. plass i K17. Ebba selv var ikke helt fornøyd med løpet, og litt glatte ski må nok ta noe av skylden for det.

For Ebba sin del er dette siste Norgescup helg og hun kjemper om en pallplass totalt sett i norgescupen. Søndag avgjøres dette da det er selve finalen i Norgescupen, hvor de 30 beste sammenlagt i cupen er kvalifisert. Ebba ligger akkurat nå på fjerde plass, og må bli nummer to, samt at de to som ligger foran henne på 2. og 3. plass ikke må komme på pallen. 1. plassen er allerede avgjort, supertalentet Helene Marie Fossesholm har sikret seg den plassen.

Vi kommer til å følge spent med på søndag, og har tro på at dette skal du klare!

Sivert Bergan var også med på 10 km klassisk, men valgte etterhvert å stå av løpet. Klassisk er jo ikke yndlingsgrenen hans, men i morgen står det 50 km fristil på programmet for hans del, så det kan bli riktig så spennende å følge med på.