Booking av akebakke for skoler, barnehager og bursdager

Postet av Larvik Ski den 15. Des 2021

Av smittevernshensyn har styret i Larvik Ski besluttet at kun én barnehage eller skole kan benytte akebakken samtidig. Dette fordi vi har erfart at det er vanskelig å overholde avstandreglene (i skiløypene er ikke avstand en tilsvarende utfordring)

Vi hadde ved fjorårets sesong en kalender som viste oversikten over aktiviteter. Denne er nå åpen igjen:

https://www.larvikski.no/profile/calendar?uid=1103355196 (trykk på link). 

For å booke tid ta kontakt med Larvik Ski på e-post: nestleder@larvikski.no eller Sindre Tanum på mobil: 90 73 98 45, så skal vi svare så raskt vi kan. Men det kan nok være fornuftig å være tidlig ute. Ikke hold av mer tid enn nødvendig og maksimalt 3 timer. 


Dersom det er flere i bakken enn kalenderen viser, vær vennlig å ta hensyn og finn gode løsninger sammen :-)

Kalenderen viser også Larvik Skis egne treningstider. I disse tidsrommene er hele løypenettet i bruk, så vis hensyn, og hold avstand. Larvik Ski vil fremover preparere anlegget i helgene og tirsdag og torsdag ettermiddag, men dette avhenger av vær og føreforhold. Ved besøk av grupper og bursdager tar vi 500 pr. gang (inkludert parkering).

Vi oppfordrer alle til å benytte Vipps ved bruk av anlegget: #86215 (Larvik Ski parkering). Alt i anlegget driftes på dugnad og vi har behov for disse midlene for å opprettholde og videreutvikle tilbudet. 


Vi ønsker alle en skikkelig fin dag i akebakken eller i skiløypene!





Snøproduksjon UTD Snøpark

Postet av Larvik Ski den 2. Des 2021

Kulden har kommet og vi er i full gang med snøproduksjon på stadion!  Snøkanonene går for fullt, så lenge kulden, vinden og strømprisene er med oss (vi har sett oss nødt til å stenge av under de verste periodene). 

Vi synes det er fantastisk at mange allerede spør oss om bruk av akebakke, grillhytte og skiløyper. Her kan det bli mye skileik i vinter! 

Samtidig er det viktig å gjøre oppmerksom på at alle må holde seg unna vannslanger, kabler og snøkanoner. All leking og skigåing over/rundt kabler og flytting av utstyr er forbudt.


Larvik Ski vil gi beskjed på hjemmesiden og på Facebook når vi er klare for å ta imot besøk av skoleklasser, barnehager, bursdager og lignende.  

Snøen vi produserer nå skal danne grunnlaget for en god "såle" av snø og vil doseres ut så fort dette er hensiktsmessig.  

Det ligger en stor dugnadsinnsats rundt snøproduksjon og opprettholdelse av anlegget. Dette kommer små og store til gode. Spesielt utfordrende er det når strømprisene er som de er. Vi setter derfor stor pris på alle bidrag. Bruk gjerne Vipps #86215.