Viktig informasjon til alle skoler og barnehager som planlegger organisert aktivitet i akebakken på UTD Larvik snøpark

Postet av Larvik Ski den 25. Jan 2021

For å begrense koronasmitte, har styret i Larvik Ski besluttet at kun én barnehage eller skole kan benytte akebakken samtidig i skoletiden kl 0800-1400. Dette fordi vi har erfart at det er vanskelig å overholde avstandreglene. I skiløypene er ikke avstand en tilsvarende utfordring, så her ser vi ikke noe behov for en slik begrensning.

Fra i dag er det nødvendig å bestille tid for alle som ønsker å benytte akebakken i skoletiden. På våre hjemmeside ligger en oppdatert kalender som viser hvilke skoler/barnehager som har planlagt aktivitet i akebakken: https://www.larvikski.no/profile/calendar?uid=1103355196

For å bestille tid ta kontakt med Larvik Ski på e-post post@larvikski.no, så skal vi svare så raskt vi kan. Men det kan nok være fornuftig å være tidlig ute. Ikke hold av mer tid enn nødvendig, og maksimalt 3 timer. 

Dersom det er flere i bakken enn kalenderen viser, vær vennlig å ta hensyn og finn gode løsninger sammen :-)

Kalenderen viser også Larvik Skis egne treningstider. I disse tidsrommene er hele løypenettet i bruk, så vis hensyn, og hold avstand.

Larvik Ski vil fremover preparere anlegget fast i helgene og tirsdag og torsdag ettermiddag. Dersom det er svært hardt og dårlige forhold vil vi også forsøke å preparere.

Skoler og barnehager i Larvik kommune kan benytte anlegget til Larvik Ski uten å betale avgift. 

Vi håper på forståelse for dette tiltaket, og ønsker alle en fin dag i bakken!0 Kommentar

Lyst til å være med på skitrening?

Postet av Larvik Ski den 11. Jan 2021

Synes du det er moro med snø og skileik? Har du lyst til å være med på skitrening? Vi håper det! Når vinteren er på sitt beste, slik som den er nå, er det mye å hente på å være med. Fokus på mestringsfølelse på ski!


Se nærmere informasjon øverst på menylinjen, eller øverst til venstre om du er på mobil.  


Vi har 4 ulike treningsgrupper: 

Gul gruppe er for deg i 1. og 2. klasse. Her har vi pga. corona-restriksjoner bestemt at vi har første trening i 2021, den 19. januar, klokken 18.00. Følg med her for oppdatert informasjon: https://www.facebook.com/groups/1109828329093526


Rød gruppe er for deg i 3., 4. og 5. klasse. Hovedtreninger tirsdager mellom 18.00-ca. 19.00. Følg med her for oppdatert informasjon: https://www.facebook.com/groups/943021729109803


Yngre Rekrutt (6. og 7. klasse) og Rekrutt (12 år og oppover) trener ofte sammen. Også disse har hovedtreninger på tirsdager. Følg med her for oppdatert informasjon: https://www.facebook.com/groups/675415822520673


Enten det er første gang med skitrening eller du har vært med før og vil prøve deg igjen, så er du hjertelig velkommen! 

Kontaktinformasjon til trenerne på de ulike gruppene finner du under fanen "treningsgrupper".0 Kommentar

Informasjon rundt åpning av UTD Snøpark 09.01

Postet av Larvik Ski den 8. Jan 2021

Dette har vi ventet på! Snøkanonene har nå gått for fullt en uke i strekk. Fra lørdag 09.01 vil det være mulig for publikum å ake og gå på ski. Vi gleder oss til å ta i bruk UTD Snøpark! 

Arbeidet med å dosere ut snø fra snøhaugene er godt i gang og en provisorisk runde på rundt 600 meter er kjørt opp med ATV`en. Helt kurant for skøyting. Vår helt nye akebakke kan akes i og grillhytta kan benyttes. 

Samtidig vil vi produsere snø også på lørdag (09.01). 

VIKTIG: Vi gjør oppmerksom på at alle må holde seg unna vannslanger, kabler og selve snøkanonene. All leking og skigåing over kabler eller flytting på utstyr er forbudt

Det ligger en stor dugnadsinnsats rundt produksjon av snø. Dette kommer små og store til gode. Vi ønsker at anlegget skal brukes til sunn idrett og utendørsglede for alle i nærmiljøet. Vi setter derfor stor pris på alle bidrag ifbm bruk av anlegget. Dette bidrar til at vi kan opprettholde tilbudet på en slik måte vi ønsker (alle bidrag går uavkortet til å opprettholde tilbudet). 

Parkeringsavgift og løypeavgift (50 kroner) er obligatorisk. NB: medlemmer betaler dette i årsavgiften. Se etter parkeringsskilt, ikke parker rett ved skiløypa på jordet nedenfor akebakken/grillhytta. Bruk Vipps #86215.

Larvik Ski drives på dugnad, vi oppfordrer alle til å gi et lite bidrag ved bruk. Alt blir mottatt med stor takk. Din støtte er helt nødvendig for å kunne opprettholde ski/ake-fasiliteter! Bruk Vipps #86215 

Bli gjerne medlem av Larvik Ski! Følg linken for medlemskap: https://medlemskap.nif.no/UserRegistration/ParentOrChild/456238

Vi gleder oss til en snøfylt vinter sammen med dere!0 Kommentar

Årets første skitrening - på (kunst) snø!

Postet av Larvik Ski den 7. Jan 2021

Rød gruppe, Yngre rekrutt og Rekrutt trente tirsdag 5. januar under flotte forhold på stadion. NB: Gul gruppe har av smittevernhensyn foreløpig oppsatt første trening 19. januar. 


Bård Haga kjørte opp en sløyfe med ATVen på den delen av stadion der det er produsert mest snø, og dette var mer enn nok til å gi godt og vel 20 barn og unge en flott treningsøkt.  


Snøkanonene har nå gått mer eller mindre kontinuerlig siden søndag kveld - og haugene med snø blir både større og flere. Spesielt Espen Rustad og Asbjørn Brathagen har stått på sent og tidlig - og, vi i Larvik ski er svært takknemlig for alle arbeidstimene som legges ned, både av dem og av andre.  Klubben er avhengig av frivillige til å delta i snøproduksjon, så om noen ønsker å bidra eller kjenner noen som de tror kan bidra er det bare å gi beskjed til oss. 


Ta kontakt med Larvik Ski på Facebook eller her send en e-post til: leder@larvikski.no

0 Kommentar

Full fart i ny akebakke!

Postet av Larvik Ski den 3. Jan 2021

Nytt år og nye muligheter! Det har så langt vært lite snø i Larvik, men første nyttårsdag kom det noen få centimeter med snø som ble liggende. Kanskje ikke nok til å gå noe særlig på ski, men det har likevel vært full aktivitet i den nye akebakken vår!

Både små og store har i dagene etter nyttår tatt turen til stadium for lek og moro. Dette forteller oss at investeringen av ny akebakke absolutt fanger nærmiljøets interesse. 

Samtidig meldes det om minusgrader fremover. Dette betyr at vi kan sette i gang med snøproduksjon. I tillegg til dette ser det ut til at vi også kan få et ordentlig snøfall utover i uken. Dette lover godt for resten av sesongen.  

Larvik Ski har et stort behov for hjelp til produksjon av snø. Det er noen få ildsjeler som gjør en stor jobb, men vi trenger flere. Nødvendig opplæring vil bli gitt - så ikke nøl med å kontakte oss (leder@larvikski.no) eller via våre facebooksider. 


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline